Војна академија

Након изузетно успешне прве сезоне ускоро на мале екране стиже сасвим нова, још узбудљивија, друга сезона серије.

Серија прати животе кадета, официра и њихових породица у току трајања читавог школовања. Упознали смо јунаке серије, популарне кадете - искреног и правичног Риса, проблематичног Стошића, темпераментну Зимче, симпатичног Клисуру, комичног Џаковића, привлачну Шашвари и ратоборну Роксанду. Пратили смо их кроз прва искушења и тешкоће, кроз личне недоумице и професионалне дилеме, присутвовали смо склапању чврстих пријатељства па и љубавних веза... Упознавали смо њихове породице, официре, атмосферу живота на Војној академији и схватили колико је одрицања и труда потребно да би се на њој успело.

Друга сезона директно се наставља на последње тренутке прве сезоне. Крај школовања се приближава и притисак на младе људе расте. Свакодневни живот на академији, захтевна обука и високи стандарди школовања преплићу се са приватним проблемима и искушењима ових амбициозних младих људи, официра, као и њихових породица. Седам епизода друге сезоне даје живописан и шаролик пресек судбина свих ликова који су на било који начин везани са нашим јунацима. Пуно смеха и другарства, али и озбиљних проблема, превара, раскида, мењања животних циљева или враћања на оне старе...

Које су последице саобраћајне несреће Стошића? Хоће ли се Надица опоравити? Шта се десило са Рисом и Зимчетом? Ко ће завршити академију, а ко ће одустати? Које љубави ће издржати тест времена и разна искушења а које везе ће се неповратно распасти? Многобројна изненађења, неочекивани заплети, много познатих и нека нова лица.

У главним улогама: Бојан Перић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Никола Ракочевић, Тамара Драгичевић, Невена Ристић.

У осталим улогама: Софија Рајовић, Слободан Стефановић, Милош Тимотијевић, Горан Јокић, Александар Радојичић, Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Бранислав Лечић, Тихомир Станић, Војислав Брајовић, Ивана Михић, Марија Миловановић.

Специјални гост: Владо Георгиев

Продуцент: Небојша Неле Гарић, директор филма: Ненад Димитријевић, креативни тим: Бобан Јевтић, Дејан Зечевић, директори фотографије: Зоран Петровић САС, Небојша Башић САС, дизајнер звука: Владан Кораћ, сниматељ звука: Новица Јанков, шминка: Мирјана Аћин, костим: Лана Павловић, композитор: Немања Мосуровић, сценографија: Зорана Петров, монтажа: Александар Поповић.

Војна академија
број коментара 13 Пошаљи коментар
(недеља, 16. мар 2014, 20:29) - Nikola Radosavljevic Lucina [нерегистровани]

dobro pohvalno

Bravo majstori ovo je prava kopija vojne akademije u beogradu.ovo je naj bolja serija koja se snimala u 21.veku.I ako ne mogu da ovo gledam zbog kvara televizora ali do sada sam ovo gledao i ja vam se zapravo ponosim zato sto ovo niko do sada nije mogao da snimi u pravoj istini.Naj vise mi se svidja kapetan zarac koji je strog kao u pravoj vojsci.A unapredjeni kapetan Vasake ponasa se veoma lepo prema kadetima.A od kadeta najvise mi se svidja kadetkinja Zimce i kadet Radisav Risojevic i kadet Stosic Danijel koji voli da deli lepe komplimente lepim devojkama.

(петак, 14. мар 2014, 19:44) - dfhdh [нерегистровани]

?

Gde mogu da odgledam epizode druge sezone vojne akademije?

(среда, 26. феб 2014, 20:23) - ZicLir [нерегистровани]

Trla baba lan

Zasto nema na youtube prve i druge epizode drugog seriala ????

(среда, 26. феб 2014, 10:44) - Predrag [нерегистровани]

Zvezda petokraka

U tisini u sred mraka sija zvezda petokraka...(na prvoj slici na kacigi)

(уторак, 25. феб 2014, 02:35) - anonymous [нерегистровани]

vojna akademija

kako molil vas mogu da pogledam drugu epizodu drugog serijala,nisam stigla?svaka cast,drugi serijal je jos bolji

(понедељак, 17. феб 2014, 20:25) - anonymous [нерегистровани]

vojna akademija

gde mogu da pogledam novu epizodu serije vojna akademija nisam stigao juce??? hvala unapred...

(понедељак, 17. феб 2014, 16:19) - marija [нерегистровани]

pitanje

Kada i gde se moze pogledati repriza prve epizode nove sezone Vojne akademije?

(недеља, 16. феб 2014, 23:10) - anonymous [нерегистровани]

Pogled

Gde mogu da pogledam prvu seriju,misim reprizu?
Nisam stigao veceras!

(субота, 15. феб 2014, 11:55) - Jovan [нерегистровани]

Ocekivanja

Svaka cast.Valjda ce 2 deo biti bolji od prvog.

(петак, 14. феб 2014, 14:33) - anastazija [нерегистровани]

voljna akademija 2

1 deo voljne akademije je bio dobar,nadamse da 2 deo voljne akademije još bolji od 1 dela.