Субота - Вече премијерних српских серија на РТС-у

Сваке суботе увече од 15. октобра, Радио-телевизија Србије емитоваће на Првом програму две премијерне домаће серије. Одмах након прве епизоде последње сезоне најгледаније српске серије свих времена "Село гори а баба се чешља", која је на програму у 20.00, РТС емитује и прву епизоду хумористичке мини-серије "Горчило", у 21.00.

Телевизијска серија "Село гори а баба се чешља" је елегична прича о савременом српском селу у 21. веку. То је комедија са јаким елементима мелодраме, чији су јунаци мали, обични, а у души велики људи. Топла прича о породици и крсној слави, о синовима и очинству, о тајнама које сви знају. Прича чије јунаке можете препознати у сливу трију Морава, Шумадији, у Србији, али и на сваком месту на земљи где је љубав и радост живота покретач трајања и опстанка.

Пети и уједно последњи циклус најгледаније српске телевизијске серије свих времена "Село гори а баба се чешља", аутора Радоша Бајића, емитује се од 15. октобра, суботом у 20.00, на РТС 1.

"Горчило", серија редитеља Милана Караџића, базирана је на истоименом филму који је настао према комедији Миодрага Мија Караџића "Јеси ли то дошо да ме видиш", једној од најбољих и најцитиранијих драма.

Ова урнебесна комедија окупила је позната имена црногорске и српске глумачке сцене међу којима су: Мима Караџић, Дубравка Дракић, Младен Нелевић, Анита Манчић, Виктор Савић, Андрија Милошевић, Милорад Мандић - Манда и остали...

Мини-серија "Горчило" на програму је од 15. октобра суботом, у 21.00, на Првом програму.

број коментара 0 Пошаљи коментар