Нова сезона серије "Сумњива лица"

Након великог успеха прве сезоне, од 25. септембра почиње емитовање нове сезоне серије Сумњива лица, о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији Радио-телевизије Србије и извршној продукцији Филм Делукс.

Млади политичар Милорад Цвијовић и даље је под великим утицајем амбициозних родитеља. Недовољно одлучан и спреман да преокрене свој живот и почне изнова, Милорад покушава да на све начине обузда Љиљану и Животу, који његову каријеру користе за лични напредак.

Министарска позиција никада није била ближа, али је пред Милорадом велико питање да ли такав живот заиста жели? Идејном творцу серије, Душану Милићу, као и редитељско-сценаристичкој екипи, пет драма Бранислава Нушића, једног од наших најзначајнијих комедиографа, биле су полазиште за истраживање увек актуелног питања моћи и позиције појединца у политичком систему, обичног човека који је у озбиљном раскораку између сопствених жеља и стварних могућности.

У Протекцији, главна преокупација "нушићевских" јунака биће заташкавање скандала о дементном министру, у Ујежу видећемо како Сања мотивише жене у породици да се изборе за своја права, Госпођа министарка показаће нам шта се деси када Љиљана поверује да је власт. Следи Ожалошћена породица у којој се похлепни рођаци свим снагама боре за део наследства Љиљане и Животе, а сезону ће закључити Покојник, уједно и Нушићево последње драмско дело, које ће отворити питање могућности повратка из мртвих у (политички) живот!

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелка Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Бранка Катић...

Одговорни уредник Драмског и домаћег серијског програма: Марко Новаковић
Уредница серије: Тамара Барачков
Редитељи: Владимир Тагић, Душан Милић, Дарко Лунгулов, Горан Станковић, Павле Вучковић
Сценаристи: Милена Деполо, Петар Михајловић, Бобан Јевтић, Димитрије Коканов, Слободан Обрадовић
Директор фотографије: Михајло Савић
Сценографи: Невена Мијушковић, Ирена Марјанов
Костимограф: Невена Миловановић
Композитор: Алекса Ранђеловић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 21. сеп 2017, 21:49) - Ivana [нерегистровани]

sumnjiva lica

Obozavam seriju. Odlicna je. Vrhunski glumci.

(уторак, 12. сеп 2017, 11:29) - Goran [нерегистровани]

Super

Odlična serija. Odličan scenario, gluma,...