Комшије

Четврта сезона популарне домаће серије "Комшије", у режији Милана Караџића, емитоваће се од 26. фебруара, понедељком, уторком, средом и четвртком у 22:00 на Првом програму РТС-а.

У новој сезони серије "Комшије", јунаци настављају са својим догодовштинама у сремском селу на обали Дунава. Поштар Миле никако не може да се помири са тим да је одвојен од улоге оца детета које је добио са Горданом. Анчи се бори за своју слободу коју јој отац Машан стално ограничава.

Нови заплет настаје када се међу укућанима појави гроф Антон Бокаловић, наследник некада великог имања које је његовој породици одузето после Другог светског рата. Гроф је слаткоречив према свим комшијама, манипулише њиховим осећањима и вешто скрива своје праве намере.

Стандардну глумачку екипу чине Небојша Илић, Милица Михајловић, Милутин Караџић, Ања Мит, Милош Самолов, Наташа Марковић, Христина Поповић, Немања Оливерић, Милена Дравић, Оливера Бацић, Маја Шаренац и Урош Јовчић. У новој сезони појављује се Милан Васић који игра грофа Антона Бокаловића.

 

број коментара 4 Пошаљи коментар
(четвртак, 18. апр 2019, 18:24) - Sunčica [нерегистровани]

Zašto?

Najbolja serija koja je snimljena na RTS-u. Jako sam se obradovala njenoj reprizi u normalnom i redovnom terminu od 20 čaova. Međutim, morali ste da ubacite u taj termin seriju koja je reprizirana više puta a Komšije u termin koji većini nije dostupan. ZAŠTO?

(уторак, 17. апр 2018, 12:07) - zoran [нерегистровани]

komšije

serija je korak ispred do sada viđenog na rts u ovom žanru. bravo

(понедељак, 26. феб 2018, 10:28) - Slobodanka [нерегистровани]

fantasticna serija

Konacno ponovo Komsije! Serija je fantasticna nemoj slucajno da ste prekinuli snimanje!

(петак, 23. феб 2018, 03:34) - anonymous [нерегистровани]

Старе епизоде

Како могу да се нађу старије епизоде?