Четврто извлачење наградне игре "Узми рачун и победи" у суботу на РТС-у

Четврто извлачење награда у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи", биће одржано у суботу, 24. марта 2018. године на Првом програму РТС-а, са почетком у 17.20 часова.

У директном телевизијском преносу вредне награде извући ће позната и успешна имена из света спорта, глуме и музике.

Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику извући срећне добитнике двособног стана у Београду, површине 55м2 у улици Шумадијска бр.13, трособног стана на Новом Београду површине 70м2, у улици Милеве Марић Ајнштајн бр.106, 14 аутомобила Fiat 500L Pop Star и по 10 ваучера који се могу заменити у продајним објектима "Gomex" d.o.o. и "Gorenje" d.o.o.

У емисији ће учествовати и гости из привреде који ће, између осталог, говорити на тему сиве економије, борбе против исте и значају ове наградне игре и кампање за целокупну акцију.

Извлачење свих награда надзираће петочлана Комисија наградне игре "Узми рачун и победи". У четвртом извлачењу моћи ће да учествују фискални рачуни и слипови који су пристигли до петка, 23. марта 2018. као и коверте послате за претходна извлачења.

Имена добитника биће објављена у дневном листу "Политика" у среду, 28. марта, као и на интернет страницама Владе Републике Србије http://www.srbija.gov.rs/ и наградне игре www.uzmiracun.rs и Радио-телевизије Србије http://www.rts.rs/

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018." део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа. То је једна од мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Водитељи: Кристина Раденковић и Слободан Шаренац.

број коментара 0 пошаљи коментар