С Тамаром у акцији: Пета сезона серијала од 9. марта

Нове атрактивне телевизијске приче посвећене акцијама националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала „С Тамаром у акцији“ пратићемо на Првом програму РТС- а од 9. марта, у редовном термину петком у 21 сат.

Након Севера Косова, одакле је у марту 2016 стартовала прва ТВ сезона, преко јужне Србије где су остварене акције помоћи кроз две телевизијске сезоне- исто толико акција биће реализовано и у источној Србији. Зато је предстојећи, пети циклус хуманитарних акција и ТВ емисија Тамаре Грујић, посвећен помоћи породицама из овог краја наше земље.

Тамара Грујић, ауторка и продуценткиња хуманитарног пројекта и ТВ серијала „С Тамаром у акцији" (Триангл продукција) : „Желели смо да и овом региону посветимо две ТВ сезоне. Нове акције помоћи породицама почињемо из Пожаревца. А као што сте већ навикли (и хвалили нас током протеклих сезона)- наставићемо да вам, осим реновирања стамбеног простора, приказујемо и дочаравамо (у друштву оних којима помажемо)- знаменитости, манифестације, традицију и лепоте крајева Србије у којима остварујемо наше акције."

Уз једанаест акција помоћи породицама, за крај петог циклуса емисија, ауторка и њен тим реализоваће и специјалну друштвено- одговорну акцију: допринос реновирању Дечјег онколошког одељења Педијатријске клинике у Крагујевцу

Тамара Грујић: „Од почетка емитовања серијала на РТС- у све до сада, често су нас контактирали из разних асоцијација посвећених помоћи осетљивим и угроженим друштвеним групама, са апелима да подржимо њихове иницијативе, потребе. То се поклопило и са тежњама мог тима јер смо често размишљали о начинима на које бисмо наше акције проширили са социјално угрожених породица и на ширу друштвену заједницу. Сада ће и то бити могуће- обезбеђена су средства, захваљујући подршци и разумевању наших дивних спонзора. Моћићемо да прихватамо и веће грађевинске подухвате. Са три нова мајстора, у екипи ће нас одсада бити десеторо и моћићемо да постигнемо више него икада раније!"

Серијал „С Тамаром у акцији" је, уз крилатицу „Поправљамо куће и животе", сасвим спонтано али трајно- овековечио оправданост и успостављање још једне синтагме : „Славимо и подстичемо солидарност".

Тамара Грујић: „Оснажени и са увећаним извршним тимом, најављујемо да ћемо и у свакој нашој наредној ТВ сезони имати и емисију о акцији којом ћемо доприносити унапређењу квалитета живота шире заједнице. Велики подстрек и мотовација за мој тим и мене су изузетни резултати гледаности серијала, стални афирмативни коментари и неподељена, несебична подршка коју добијамо где год да реализујемо акције."

Осим хуманитарног рада, Тамара се у својим телевизијским емисијама на РТС-у труди да прикаже на што упечатљивији, новинарски и телевизијски начин и природне лепоте наше Србије, народну традицију, фолклор и обичаје.

У агенди за ову годину: 25 акција помоћи породицама али и две посвећене заједници

Тамара и њен 20-то члани тим, помоћи ће још 11 породица на истоку наше земље а на јесен 2018- те ће обрадовати још 14 породица западне Србије.
И то неће бити све: своје акције проширили су и на установе, односно удружења рањивих група људи: осим реновирања Дечијег онколошког одељења Педијатријске клинике у Крагујевцу (у сарадњи са Удружењем „Нурдор"), помоћиће и изградњу прве Рехабилитационе бање за оболеле од мултиплекс склерозе, у Бањи Врујци.

Пету сезону серијала „С Тамаром у акцији" пратите од петка 9. марта 2018 на Првом програму Јавног медијског сервиса Србије.

број коментара 0 пошаљи коментар