Промаја, ТВ магазин за средњошколце

Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

„Промаја" је нови серијал Редакције школског програма, који можете пратити од суботе 15. децембра То није само серијал намењен средњошколцима, већ ТВ серијал који средњошколци- праве! Креативни тим чине београдски ученици, који су током претходних неколико месеци вредно и посвећено „отварали прозоре и врата" да би на вашим екранима направили „Промају".

Зашто „Промаја"?

Наш народ се пословично плаши промаје. Овај ТВ серијал Редакције Школског програма настојаће (између осталог) и да вас подсети да су то бапске приче у које не треба веровати.

„Свако издање „Промаје" ће вам стизати премијерно суботом, на Првом програму РТС- а у 12.45. Говорићемо о темама које нас занимају, на начин који је нама забаван. Веровали или не, таквих тема има много. У њих не спадају ријалити програми, таблоиди и црне хронике. Веровали или не.
Хоћемо да нас гледају наши вршњаци јер сматрамо да у медијима нема довољно садржаја за нас. Хоћемо да нас гледају и старији, јер сматрамо да би им понекад добро дошло да се присете својих млађих дана. Поврх свега, хоћемо све да вас подсетимо да ми млади нисмо оправдана тема за разговор само онда када може да се говори о нашим проблемима. Сасвим сигурно, имамо и неке проблеме, али имамо и добре форе, чудне анегдоте, луде идеје, фантастичне приче и реалне успехе. Док нас боље не упознате, обавештавамо: Немојте нас се плашити... чак и иако понекад прегласно залупимо врата...", поручују средњошколци- чланови креативног тима који ствара емисије новог ТВ серијала Редакције школског програма.

Уреднице: Ана Павловић и Вишња Печенчић
Редитељ: Иван Пецикоза

Сарадници средњошколци:
Елена Дамјанац
Лидија Симић
Ђорђе Маринков
Дарко Мандић
Милица Цветковић
Дајана Османи
Андрија Недић
Александар Пашалић
Ирина Арсенијевић
Ивана Миланов
Катарина Лазић
Мила Тодоровић
Вукашин Чечен
Никола Ђорђевић
Марта Јовановић
Петар Јовић
Наталија Николић
Реља Васић
Ања Анђела Пантић
Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш- од 15. децембра суботом на РТС1 у 12.45

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 10. дец 2018, 18:28) - Mara [нерегистровани]

Ovo

Deluje zanimljivo!

(понедељак, 10. дец 2018, 00:29) - Marko [нерегистровани]

Idemo!

Ovo se čekalo!!

(петак, 07. дец 2018, 20:55) - Žarko [нерегистровани]

Srećno!

Ajmo deco, da vidimo šta znate!