Naša Tara otvara vrata svetskog dizajna

Posle uspešnog nastupa na Defile a Paris Fashion Week, 29. septembra ove godine, mlada dizajnerka Tara Katarina nastupila je na Serbia Fashion Week-u, 11. oktobra u Novom Sadu i predstavila kolekciju savršenih kolorita, koji emituju radost. U Novom Sadu je proglašena za najperspektivnijeg mladog dizajnera što joj otvara mogućnost da gradi siguran put ka svetskoj karijeri u sferi dizajna.

Tara Katarina ima samo 13 godina, ali njene kreacije odišu zrelom harmonijom. Kaže da je inspiriše život, a da boje na njenim haljinama predstavljaju emocije i poziv da se emocije izraze slobodno.

Tim Tara Katarina i u Parizu, na Defile a Paris Fashion Week, i u Novom Sadu, na Paris Fashion Week-u pobrao je velike simpatije i odobravanje publike, a kritičari među kojima i čuveni Donald Potard, dugogodišnji globalni direktor Žan Pol Gotijea je istakao da Tara Katarina nosi u sebi svetski talenat.

Taru je podržao Vojin Đorđević, Svetlana Horvat predsednica Serbian Fashion Week-a, brend Vodavoda, profesor Jelena Stokuća, model Barbara Tatalović i zajedno su kreirali projekat koji svakim danom sve više raste ka budućim pobedama i u regionu i u svetu.

broj komentara 0 pošalji komentar