Magazin Srbije na vezi, RTS Svet, 21.00

Gosti "Magazina" su načelnik Umetničkog ansambla "Stanislav Binički", kapetan fregate Svetozar Vasileski, odgovorna urednica Muzičke redakcije RTS-a Silvana Grujić i naš predstavnik na Dečjoj pesmi Evrovizije, Darija Vračević i Kiki Lesendrić. "Magazin" možete gledati i na RTS2 u subotu, 12. oktobra u 11.30.

Posle uspešne aprilske premijere, grupa pozorišnih entuzijasta iz Toronta, odigrala je čuvenu "Gospođu ministarku" još dva puta ove jeseni i to pred punim salama. Sav prihod od ove predstave namenjen je humanitrnoj organizaciji "Mali svet Kanada" koja stipendira talentovanu decu u Srbiji i Republici Srpskoj. 

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički", u sklopu obeležavanja svog jubileja održao je koncert - rok simfoniju, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Gost načelnik Umetničkog ansambla kapetan fregate Svetozar Vasileski.

Dečja pesma Evrovizije 2019. biće sedamnaesto po redu takmičenje namenjeno deci. Održaće se u gradu Gljivice, u Poljskoj, u Gljivice areni 24. novembra.

Gosti emisije odgovorna urednica Muzičke redakcije RTS-a Silvana Grujić i naš predstavnik Darija Vračević.

Muzički gost Kiki Lesendrić.

Urednik Boban Kovačević

Muzički urednik Branka Lolić

Režiser Dragica Gačić

 

broj komentara 0 pošalji komentar