Grupa

Napeta, uzbudljiva i strastvena serija od 13. oktobra, nedeljom na RTS-u.

Dragan Miletić Gaga, iskusni inspektor trećeg odeljenja za krvne delikte ima specifične metode rada koji se mnogima ne sviđaju. Uporan, tvrdoglav, temeljan, istrajava u nameri da reši stari slučaj. Onog trenutka, kada poznati beogradski kriminalac, koji je njegova opsesija, bude ubijen za njega nije kraj - naprotiv, sve tek počinje. Nastavljajući dalje da traga, Gagu će istraga dovesti do maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru. To će otvoriti pandorinu kutiju iz koje će izleteti novi problemi, novi zapleti i nove nerešene situacije.

Serija "Grupa'' je napeta, uzbudljiva i strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Agende i potrebe junaka iz sva tri sveta (kriminal, policija, deca/tinejdžeri) se sve vreme prepliću, pojačavajući i spuštajući u zavisnosti od zapleta intezitet i tenziju, koja na taj način pulsira svih 11 epizoda, da bi kulminirala konačnim saspensom koji obiluje triler i emotivnim obrtima.

Uloge: Igor Benčina, Filip Đurić, Denis Murić, Ivana Zečević, Marko Milivojev-Mili, Milica Mima Trifunović, Tijana Marković, Pavle Mensur, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, Vojin Ćetković, Branka Katić.

Po ideji: Dragana Đurkovića

Kreatori: Uroš Tomić i Dragan Đurković

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 13. okt 2019, 22:21) - anonymous4CE [neregistrovani]

Repriza serije

Da li ce prva epizoda biti emitovana jos jednom, i ako ne, gde moze da se pogleda?

(četvrtak, 10. okt 2019, 10:55) - Ivona [neregistrovani]

Jedva čekam

Jedva čekam da gledam seriju zbog Branke Katić.Drago mi je da ona igra u nekoj našoj seriji.