Plava ptica

Nakon velikog iščekivanja naših vernih gledalaca, brojnih mejlova i pisama, „Plava ptica" poleće za naše mališane, uz obećanje da će i dalje sletati na zanimljiva mesta i upoznavati nas sa zanimljivim ljudima (i velikim, i malim)! I dalje radoznala, i dalje spremna da ispunjava nove želje naših gledalaca uz pomoć voditelja i glavnog domaćina Šmucija Šmucijanovića, dragog psa, kome deca najviše veruju.

Kao i do sada, svake subote će vas pozdravljati vaši omiljeni Osman Ahmed i Borka Tomović, koji će se iz emisije u emisiju voleti, svađati, nadmudrivati i učiti jedno od drugog. Šmuci će katkad imati problem na čiju stranu da stane, pa će lajati iz sveg glasa ne bi li ih prizvao pameti.

Vaš i naš omiljeni terenac Bojan Boki Ivković će nas i u ovoj, petoj sezoni, voditi na razna zanimljiva mesta, upoznavati sa novim zanimanjima i otkrivati stvari o kojima nismo znali ama baš ništa.

Ne brinite, i dalje ćemo čitati vaša pisma i mejlove, ugostićemo mnoge zanimljive goste, a nastavićemo da radimo i vaše omiljene eksperimente!

Naš mejl, sajt i fejsbuk stranica su i dalje aktivni, pa nas posetite na http://www.rts.rs-plavaptica/, ili nam pišite na mejl: plava.ptica@rts.rs.

Urednik i scenarista emisije je Dunja Petrović, reditelji Igor Basorović i Miodrag Kolarić, urednik priloga Kristina Đuković, reditelj priloga Maša Vujošević, tvorac naše predivne scenografije Marija Poznanović, voditelji Osman Ahmed, Borka Tomović i Bojan Ivković, a naš savetnik je Timoti Bajford.

Let let do sledeće subote u 12 i 35!

broj komentara 0 pošalji komentar