Održana četvrtfinala u Zrenjaninu i Kosjeriću

U nedelju 11. januara održano poslednje četvrtfinalno veče za bendove iz Vojvodine a 12. januara "mastersi" su svirali u Kosjeriću.

U nedelju 11. januara u pozorišnom klubu "Zeleno zvono" u Zrenjaninu je odrzano poslednje četvrtfinalno veče Bunt Rok Masters za bendove iz Vojvodine. Publici i žiriju se predstavilo još 14 sjajnih bendova:

Antidepresiv (Kikinda)
J & M (Vršac)
Kvazar (Zrenjanin)
Kreativni nered (Starčevo)
Ledene oči (Zrenjanin)
Madresi (Zrenjanin)
Naličje senke (Kikinda)
Polaris (Pančevo)
Pomoćni točkovi (Vajska)
Zviz (Zrenjanin)
Final (Pančevo)
Grin (Kikinda)
DNK (Vršac)
The Stop (Farkaždin)

Veliku zahvalnost dugujemo našim domaćinima iz Zrenjanina, pre svega Branislavu Guti Grubačkom i njegovoj ekipi iz "Zelenog zvona", Muzičkoj kući Marić i našim dragim gostima u žiriju dugogodišnjim "borcima" za očuvanje  zrenjaninske rok scene  Dejanu Popovu i Andreju Bulovanu.

Sutradan, 12. januara ekipa Bunt Rok Mastersa se "preselila" 250 kilometara na zapad u Kosjerić. U ponedeljak uveče u Klubu "O`le" održano je još jedno četvrfinalno veče, ovaj put za bendove iz Zapadne Srbije. Priliku da se predstave pred publikom i žirijem je dobilo osam bendova:

Drum (Požega)
Moondance (Užice)
Nikad spremni (Sevojno)
RNDM (Čačak)
Rok u ponoć (Bajina Bašta)
Zbedem (Čačak)
Zeppelin (Bajina Bašta)  - otkazali učešće zbog bolesti
No@no (Kosjerić)
Vulom (Užice)
Y.O.X. (Valjevo)- otkazali učešće

Koncert u Kosjeriću ćemo pamtiti po sjajnoj publici i  neverovatnoj atmosferi u Klubu "O`le". Veliku podršku u organizaciji BRM u Kosjeriću su nam pružili nevladina organizacija "Koaktiva", klub "O`le", Muzička kuća Marić i Turistička organizacija Kosjerića.

broj komentara 0 pošalji komentar