Bunt rok masters

U naredna tri meseca, svake subote posle 23 časa na Drugom programu RTS-a očekuje vas, Bunt rok masters - prvi televizijski festival demo bendova.

Za ovaj festival prijavilo se 210 rok bendova, od kojih je 103 prošlo u četvrtfinale.Tokom marta, ovi bendovi će vam se predstaviti kroz pet emisija, snimljenih u različitim gradovima i mestima u Srbiji, u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kosjeriću, Nišu i Zaječaru. Nakon četvrtfinala slede polufinalna takmičenja i predstavljanje 24 takmičara u osam emisija.

Sredinom juna očekuje nas finale u koje ulazi osam bendova izabrana od strane žirija i dva od strane publike. U prvoj emisiji videćete i čuti sedamnaest bendova iz Srema i Bačke koji su nastupili na prvim četvrtfinalnim večerima održanim u Novom Sadu u klubu Quarter.

Pored stalnog žirija kojeg čine Branka Glavonjić - autor emisije Bunt, Olga Kepčija i Vladimir Janković Džet - autori Demo mastersa i Dobroslav Predić - muzički urednik na RTS-u i član grupe Del Arno Bend, u Novom Sadu su članovi žirija bili i dugogodišnji rok novinari i urednici na radiju, televiziji i internet portalima Ivana Jovanović iz Remiks presa, Bogomir Bogica Mijatović novinar i urednik RTV Vojvodina i autor NS Rokopedije i Ilustrovane enciklopedije rok muzike u Vojvodini, Peđa Novković glavni i odgovorni urednik Omladinskog radija i Obrad Boba Škrbić, rok novinar, urednik mnogih TV i radio emisija i jedan od osnivača NS Koncerta Godine.

Autor emisije: Branka Glavonjić

Reditelj emisije: Miodrag Kolarić

Autori festivala: Branka Glavonjić, Olga Kepčija, Vladimir Janković Džet

 

broj komentara 0 pošalji komentar