Bunt rok masters- četvrtfinalne emisije

U naredna tri meseca, svake subote posle 23 časa na Drugom programu RTS-a očekuje vas, Bunt rok masters - prvi televizijski festival demo bendova.

U prvoj emisiji serijala koji prati prvi televizijski demo festival "Bunt rok masters" upoznali ste i prve četvrtfinaliste koji su uživo nastupali u Novom Sadu, klubu Quarter. U drugoj emisiji nastavljamo predstavljanje takmičara kroz pregled druge i treće četvrtfinalne večeri koje su održane u zemunskom klubu " Fest ",  28. i 29. decembra 2014.

Poneseni sjajnom atmosferom koja je vladala obe večeri i podrškom publike koja je ispunila klub do poslednjeg mesta, dvadeset i dva rok benda su na bini dali svoj maksimum. U emisiji ćete saznati nešto više o svakom od njih u intervjuima koje su dali predstavnici bendova. Pored stalnog žirija kojeg čine Branka Glavonjić - autor emisije Bunt, Olga Kepčija i Vladimir Janković Džet - autori Demo mastersa i Dobroslav Predić - muzički urednik u RTS-u i član grupe Del Arno Bend, u Beogradu su bendove ocenjivali i Aleksandar Petrović Alek- rok muzičar i tonski snimatelj, Nemanja Popović - muzički producent, Nenad Kuzmić- muzički urednik Radio Beograd 202 i Marko Stolica - rok novinar.

Spisak bendova:

Vrane kamene

Kontraudar

Prekid filma

Kasirke

SKA

Mind you

Civili

Mimo protokola

Hod

Deja vu

Mrka kapa

Uzemljenje

The Bangkcocks

Vizelj

Ravno do dna

Hadži prodane duše

Kora

San debelih žena

Iskon

Alek i oklopno vozilo

Convoy

Predgrupa Meze

 

Pratite nas - budite i vi deo prvog televizijskog festivala demo bendova. 

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar