Finale Bunt rok mastersa u subotu, 20. juna

U finalu Bunt rok mastersa, zasluženo se našlo 10 najboljih bendova, a ko je pobednik saznaćete u subotu, 20. juna na RTS2 u 22.00

Od 210, koliko ih se prijavilo, 10 najboljih bendova se plasiralo u finale prvog televizijskog demo festivala Bunt rok masters. Među finalistima koji su dobili šansu da osvoje vredne nagrade našli su se: Kora (Beograd), Vrane kamene (Beograd), Treća smena (Kruševac), No@no (Kosjerić), Convoy (Šabac), S.K.A. (Leskovac), Revolt (Beograd), Dingospo Dali (Beograd), Rok u ponoć (Bajina Bašta), RNDM (Čačak).

O tome ko će poneti titulu pobednika, odlučuje žiri koji čine Branka Glavonjić, Olga Kepčija, Vladimir Janković Džet i Dobroslav Predić. U specijalnom žiriju ovog puta naći će se Vlada Negovanović - muzičar i producent, Miroslav Cvetković (Bajaga i instruktori), Nenad Pejović (Kanda, Kodža i Nebojša), Vladimir Radusinović (Atheist rap) i predsednik žirija Dragoljub Ilić - odgovorni urednik Muzičke produkcije RTS-a.

Tri prvoplasirana benda dobijaju novčanu nagradu i medijsku podršku RTS-a, a u fond nagrada uključili su se i vodeći festivali u regionu: Arsenal fest, EXIT,  Jelen demofest - Banja Luka, Gitarijada - Zaječar, Rock wood, Rock village, Belgrade beer fest i Bedem fest - Nikšić.

Ko je pobednik prvog televizijskog demo festivala, imaćete prilike da saznate u subotu, 20. juna na RTS2 u 22.00.

Budite i dalje deo prvog televizijskog demo festivala Bunt rok masters.

 

broj komentara 0 pošalji komentar