Srce zločina

Šta je sve potrebno uraditi da bi se od jednog traga sa mesta ubistva stiglo do presude? Radio - televizija Srbije od utorka, 24. septembra, na svom prvom programu emituje "Srce zločina" - igrano dokumentarni serijal koji se bavi temama iz crne hronike.

Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima.

Neki zločini su priča za sebe, a neki su poslužili kao povod za analizu sličnih situacija i problema koji dovode do nasilja, ubistava i drugih krivičnih dela.

Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.

Urednik emisije: Veljko Medić

Reditelj: Todor Popov

Od 24.09, utorkom u 22.00 na RTS 1

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 08. okt 2019, 23:39) - Verni gledaoci RTS-a [neregistrovani]

Zločin

Gledali smo i drugu epizodu "Srce zločina". Urednik, režiser i cela ekipa dobro su odradili tj. obradili i prikazali nam ovaj veoma strašan zločin. Ovo je dokaz da treba veoma paziti kada se ljudi primaju u žandarmeriju i policiju. Čestitke policiji na veoma brzom otkrivanju zločinaca.

(petak, 04. okt 2019, 16:23) - Odzacani [neregistrovani]

Hvala

Postovani!
Hvala Vam što ste nam pružili mogućnost da odgledamo "Srce zlocina". Mislimo da je slučaj dobro obradjen , i da je poučan, i posle četrnaest godina od dogadjaja može nam pomoci da mi roditelji više posmatramo svoju decu i da im pomognemo da lakše izadju iz svojih problema.
Čestitke celoj ekipi, čekamo sledeću epizodu.

(sreda, 25. sep 2019, 14:54) - Verna gledateljka [neregistrovani]

"Srce zločina" samo napred

Odlična emisija, sadržajna i kvalitetna. Posebno ostavilja utisak što ima pouku i poruku. Čestitke celoj ekipi, sa nestrpljenjem čakamo utorak.

(sreda, 25. sep 2019, 11:20) - Odzačani [neregistrovani]

repriza

Poštovani!
Kako bi smo mogli da vidimo reprizu emisije"U srcu zločina" ima nas koji iz opravdanih razloga nismo mogli da je gledamo, a zeleli smo.