Luda narodna noć

Od 11. oktobra, svakog petka u 22 časa na svom prvom programu, Radio - Televizija Srbije emitovaće novi šou program "Luda narodna noć".

Mariji Veljković, koja je i do sada vodila "Ludu noć", u novoj verziji dobro poznatog šou programa pridružiće se glumci Žarko Stepanov, Branko Janković i mlada glumica Milica Tomašević, koju publika zna po ulozi Maruše (Mesarke) Jovanović u seriji "Vojna akademija".

Ono što je glavna novina je da ćemo u "Ludoj narodnoj noći" slušati evergrin numere narodne muzike. Najlepše i najpoznatije "narodnjake" interpretiraće zvezde domaće narodne muzičke scene, a osim pevačkih, učesnici će moći da pokažu svoje igračke, glumačke i imitatorske sposobnosti.

Voditeljski parovi - Marija i Žarko, Milica i Branko, predvodiće dva suprotstavljena tima koji će se tokom emisije nadmetati u poznavanju muzike, ali i u pevanju, plesu i glumi.

Dokumentarni snimci iz bogate arhive RTS - a verno će oslikavati teme i događaje i podsetiće nas na legende narodne muzike i njihove večne hitove. Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere.

Ovaj program osmislio je autorski tim RTS - a i predstavlja domaću licencu.

petak, 11. oktobar, 22.00 RTS 1

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 11. okt 2019, 22:53) - Neša [neregistrovani]

Komentar

Predivna emisija. Prelepa srpska narodna muzika. Kulturno,na visokom nivou,divan osećaj biti uz emisiju. Prelepa,predivna,odmerena,prirodno vesela,pozitivna voditeljica Marija koja na svoj upečatljiv način daje lepršavost emisiji i dostojanstvo emisiji. Odlični i svi drugi učesnici. Čestitam!