Данас отварање клизалишта на Ади Циганлији

На простору Каменог града на Ади Циганлији данас ће бити отворено прво клизалиште неправилног облика у Београду. Отварање је планирано за подне, а за посетиоце ће током 54 дана рада бити омогућено бесплатно клизање у пет дневних термина.

Термини су од 10 до 11.30 часова, затим од 12 до 13.30 сати, од 14.00 до 15.30, од 16.30 до 18.30 часова и од 19 до 21.

Планирано је и више од 120 сати бесплатних програма, са аниматроима у новогодишњим костимима, позоришне и луткарске представе, наступи кловнова и мађионичара, као и бројне тематске журке и спектакли на леду, наводи се у саопштењу ЈП "Ада Циганлија".

У сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда, у периоду од 1. до 28. фебруара за све ученике основних и средњих школа обезбеђено је целодневно бесплатно коришћење клизаљки уз ђачку књижицу.

Изнајмљивање клизаљки за децу до седам година биће бесплатно, док је за све остале посетиоце и заљубљенике у клизање предвиђена симболична цена од 150 динара.

ЈП "Ада Циганлија" позива све суграђане да посете клизалиште и уживају у празничним чаролијама које је то предузеће припремило за предстојећу зимску сезону на Ади.

број коментара 0 Пошаљи коментар