Веснић тријумфовао на Хунгарорингу

Једна победа и једно друго место биланс су успеха српског аутомобилисте Милована Микице Веснића на првој трци шампионата централне Европе у аутомобилизму која се овог викенда возила на стази Хунгароринг у Мађарској.

Српски аутомобилиста и његов АСК Веснић из Ужица сада су лидери класе Д4 до 3500 и класе ТЦР па и поред ситхих техницких проблема који су их пратили током викенда могу бити изузетно задовољни постигнутим.

"Напоран викенд за цео мој тим. Резултатом сам задовољан, могло је и боље али уз техничке проблеме које смо имали ово је фантастичан успех. Од самог почетка током незваничних тренинга, квалификација и прве трке највише главобоље нам је задавао мењач на "сеат цупри". Уз помоћ инжењера из Сеат Спорта открили смо да је квар у електроници па нам је буквално дат на зајам део из аутомобила који се такмиче у светској серији. Резултат је стигао одмах у трци два у којој сам победио без проблема. Слично је могло да се деси и у првом наступу али нисам желео да ризикујем превише", изјавио је Веснић након наступа у Мађарској.

Следећи наступ АСК Веснић је заказан за 20. мај на стази Ред Бул ринг у Аустрији где се очекује још јача конкуренција у виду возача из немачке ТЦР серије.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 29. апр 2018, 22:48) - anonymousonja stanic [нерегистровани]

Podrska i čestitka

Svaka vam cast mikice samo tako nastavite