Пријаве екипа РТС-а до 31. јануара

Заинтересоване екипе у малом фудбалу и баскету „три на три“ из Радио-телевизије Србије могу да се пријаве за учешће на овогодишњем Меморијалном турниру до 31. јануара 2018. Жреб за екипе из РТС-а одржаће се у уторак, 6. фебруара, док је јавно извлачење парова за све остале екипе по позиву предвиђено за понедељак, 19. фебруар, у згради РТС у Таковској.

На трећем састанку Организационог одбора 19. Међународног меморијалног турнира РТС у знак сећања на погинуле раднике РТС у НАТО бомбардовању 1999. године усвојен је финансијски извештај за претходно одржани Турнир. Извештај је поднео Светозар Станковић, члан Организационог одбора и представник Спортског савеза Београда, техничког организатора такмичења.

Меморијални турнир „Играјмо за шеснаест" и ове године окупиће велики број екипа из целе Србије. Поред турнира за запослене из РТС-а и такмичења за екипе по позиву и ове године Меморијални турнни одржаће се у осам градова Србије. Организацијом спортских манифестација у малом фудбалу широм земље са јединственим слоганом „Играјмо за шеснаест", грађани се сваке године сећају и одају почаст убијеним пријатељима, колегама, рођацима и свим другим жртвама НАТО агресије на Србију 1999. године.

Чланови Организационог одбора „Меморијалног турнира" на челу са председником Веселином Грозданићем прихватили су позив да и ове године екипа РТС учествује на Богојављенском турниру у Брчком који се одржава у недељу 28. јануара.

Финале Меморијала „Играјмо за шеснаест" одржаће се у недељу 15. априла у СЦ Вождовац на Бањици уз целодневни богат спортски и културно-забавни програм.

број коментара 0 пошаљи коментар