Расвета и Меда & Музичка продукција отварају Турнир

Екипе РТС-а „Расвета и Меда“ и „Музичка продукција“ одиграће прву утакмицу у малом фудбалу на овогодишњем јубиларном Меморијалном турниру „Играјмо за шеснаест“.

Први дан такмичења Меморијала РТС 2019. је у недељу 17. марта у Заводу за спорт и медицину спорта на Кошутњаку када је на програму осам квалификационих утакмица у малом фудбалу.

Извлачење парова одржано је данас у Холу РТС-а у присуству представника 16 екипа у малом фудбалу и 12 тимова у баскету „три на три". Прве утакмице у баскету почињу у недељу 10. марта.

Екипе по позиву у малом фудбалу на терен излазе у суботу 9. марта, а извлачење парова за екипе по позиву одржаће се у уторак 5. марта у Таковској 10. Финална утакмица за екипе РТС-а у малом фудбалу одржаће се у недељу 24. марта, а велико финале је у недељу 14. априла.
Баскет „три на три" на програму Меморијала РТС је пету годину а ове године први пут учествују и екипе по позиву. Пријављено је 12 тимова, прве утакмице су у недељу 10. марта у Заводу за спорт и медицину спорта. Финале је у недељу 31. марта.

Пријаве за стонотениско такмичење почињу ове недеље и трајаће све до турнира које ће се одржати у суботу 13. априла у СЦ Мастер у Земуну.

Такмичењe у куглању предвиђено је да се одржи у недељу 7. априла, а датум за пријаве биће накнадно објављен.

Најмлађи спорт на програму меморијалног такмичења је електронски фудбал - ПЕС који је прошле године имао премијеру. Пријаве за овај популарни спорт међу младима су још увек у току, све до 1. марта. Такмичење ће бити одржано 23. и 24. марта, појединачно и у конкуренцији парова.

На састанку Организационог одбора Меморијала „Играјмо за шеснаест" уочи извлачења парова прихваћено је да се у програм ове године уврсти и шах. Турнир ће бити одржан у суботу 30. марта.

За председника Дисциплинске комисије за све спортове именован је Ненад Милуновић, чланови су Будимир Марковић и Милорад Мићић, док Такмичарску комисију чине Мирослав Медић, Душко Радић и Бранислав Букумировић. Кординатор свих спортских активности на Меморијалу је Горан Мишић.

број коментара 0 Пошаљи коментар