Челси нуди 19,7 милиона фунти за Робиња

Бразилски фудбалер Робињо, који наступа за шпански Реал из Мадрида, љут је на свој клуб и сматра да челници Реала недовољно цене његове квалитете.

Робињо се претходних дана често помињао као ново појачање Челсија из Лондона. Медији су јуче објавили да је у Мадрид стигла конкретна понуда енглеског клуба.

"Робињо је врло љут због тога како су се према њему понашали директори Реал Мадрида. Сваки дан ме зове да пита да ли је неко нешто рекао о његовој будућности и ја морам да му одговорим да са мном нико није разговарао", изјавио је менаџер бразилског фудбалера Вагнер Рибеиро.

Његов менаџер каже да је Робињо све до пре месец дана био срећан што ће остати у Мадриду, али да се то сада променило.

"Робињо је увек планирао да проведе доста времена у Реалу, пре него што би се повукао у Сантос, његов бивши бразилски клуб. Али сада се осећа непожељним", подвукао је Рибеиро.

Он је додао да се тренер Челсија Луиз Фелипе Сколари  сваки дан чује телефоном са Робињом "и поклањаму потребну пажњу".

Челси је послао  и званичну понуду Реалу за Робиња, саопштено је на сајту клуба. У саопштењу се не наводи о којем износу се ради, али је ББЦ објавио да понуда за 24.годишњег нападача износи 19,7 милиона фунти (око 38 милиона долара).

Извршни директор Челсија Питер Кењон изјавио је да су преговори с Реалом тренутно у застоју, али упркос томе верује да ће бити реализован трансфер Робиња.

"У тим преговорима није спорна цена, већ чињеница да Реал не жели да га прода док не нађе одговарајућу замену", рекао је Кењон.

број коментара 0 Пошаљи коментар