Избор председника је приоритет

Радна група Фудбалског клуба Црвена звезда, коју је оформио Управни одбор црвено-белих у оставци, одржала је на "Маракани" први састанак, саопштио је трофејни београдски клуб.

На састанку, коме је председавао вршилац дужности председника клуба Добривоје Танасијевић, расправљало се о процедури за избор кандидата за функцију челног човека Црвене звезде.

"Радна група је дефинисала као приоритет да се у што краћем периоду прецизирају критеријуми за избор кандидата и да одмах после тога отпочне са консултацијама у оквиру фудбалског клуба са свим клупским телима и органима", наводи се у саопштењу за јавност.

"Поред тога, консултације ће бити обављене и са представницима Спортског друштва, као и са осталим релевантним спортским факторима", наведено је у саопштењу црвено-белих.

Чланови прелазног извршног органа Црвене звезде истичу да ће "уложити напоре и учинити све да клуб дође до кандидата кога ће прихватити све структуре и који ће својим интегритетом, стручношћу и кредибилитетом заступати наше интересе на спортском и организационом плану".

број коментара 0 Пошаљи коментар