Фергусон: Прегрмећемо и Манчестер сити

Шеф стручног штаба првака Енглеске и Европе Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон није забринут због чињенице да је градски ривал Манчестер сити добио новог власника који намерава у клуб да уложи стотине милиона фунти.

"Не видим због чега бих био забринут. Јунајтед функционише савршено и мој посао је да доградим екипу коју имам. Другим речима, треба само да наставим да радим оно што сам и до сада радио", рекао је Фергусон после састанка најбољих тренера Европе који је одржан у седишту Уефе у Ниону.

Према његовим речима, у фудбалу увек има изазова и то је оно што тај посао чини занимљивим и динамичним.

"Откако сам у Манчестеру, увек сам био пред неким изазовима. Последњих година то је био Челси, пре њега Арсенал, а пре њега Ливерпул. Сада ће то можда бити Сити, али то ништа не мења. Сваки изазов прихватам", рекао је Фергусон.

Нови власници Манчестер ситија из Дубаија саопштили су да им је намера да створе најјачи клуб на свету, а да мисле озбиљно показали су дан након што су купили клуб ,када су Челсију "отели" Робиња. Поред тога, најавили су да су спремни да купе и Кристијана Роналда за невероватних 190 милиона евра.

На питање новинара да то прокоментарише, Фергусон је само одмахнуо руком.

"Могу да причају шта хоће", био је његов једини коментар.

број коментара 0 Пошаљи коментар