Илиев: Бићемо још јачи после прелазног рока

Партизан је освајач дупле круне, тим који игра нокаут фазу Лиге Европе и клуб који спада у два најпопуларнија у Србији. То са собом повлачи много ствари, али једну више од свих осталих крјаем децембра и током читавог јануара – прелазни рок. Ивица Илиев, спортски директор и као такав задужен да се тиме бави у Хумској улици, говорио је о одласцима и доласцима за Радио-телевизију Србије.

"Ове године желимо да направимо тим који ће остати на окупу и током европских квалификација наредног лета. Сигурно ће доћи до неких промена, што је и логично, али у нашем случају то ће бити само корак напред", рекао је Илиев.

Он верује да ће екипа бити још квалитетнија него што је у овом тренутку.

Илиев је истакао да о именима, што потенцијалних појачања што оних играча који ће напустити редове црно-белих, не може да говори.

„Важно је да се све ради плански и са, понављам, жљеом да будемо све јачи. Све оно што смо радили у последње две године, откако сам на месту спортског директора у Партизану, показује нам је само у интересу бољитак фудбалског клуба Партизан", закључио је Илиев.

број коментара 2 пошаљи коментар
(понедељак, 22. јан 2018, 20:35)
bebic04 [нерегистровани]

zasto tako?

Ne mogu da verujem da neko ko voli Partizan ne voli nikoga ko je na bilo kojoj funkciji u klubu.Uvek neka zavera,lopovluk,mafija.....Iliev,Djukic i rukovodstvo kluba radi za dobrobit kluba sto se vidi po dovodjenju Urosevica,Ivanovica,Vakulka,a posebno potpis sa Stojkovicem do penzije a bice jos bar dva/tri pojacanja,Gohu,Petrovic i Zdjelar pa malo li je?

(субота, 23. дец 2017, 15:47)
Mile [нерегистровани]

Partizan

Kako vas nije sramota upropastili ste Partizan ti tvoja mafija oko tebe prodadoste dobre igrače da bi sebi napunili dzepove.