Бен: Звезда је велики клуб, Милојевић био један од фактора

Прво зимско појачање Црвене звезде Мохамед Бен изјавио је да му је драго што је дошао у највећи српски клуб и што отвара нову страницу у каријери. Звезда је представила и Стефана Хајдина који је црвено-беле појачао из редова суботичког Спартака.

"Драго ми је да сам овде, Звезда је највећи српски клуб. Част ми је да будем део породице и отворим нову страницу у Србији после завршеног посла у Грчкој", рекао је Бен на промоцији на стадиону Рајко Митић.

Он је са Звездом потписао двоипогодишњи уговор, а носиће дрес са бројем 31, исто као у Олимпијакосу.

"Главни мотив доласка у Звезду је сам фудбал. Осим тога тренер и Лига Европе су два фактора због којих сам се одлучио да дођем овде. Долазак у клуб ми је олакшан познанством са Милојевићем, али то ме неће привилеговати у односу на саиграче, мада очекујем да ћу имати већу минутажу после лоше завршене епизоде у Грчкој."

Према његовим речина може да игра на свим позицијама, а од тренера зависи улога у тиму, 

"Звездина историја је много боља од Олимпијакосове, мада су Грци финансијски моћнији. Дарко Ковачевић ме је посаветовао да дођем у Звезду јер је то добра одскочна даска у каријери.Такође, од српских саиграча у Олимпијакосу сам чуо да је ово првенство веома борбено", поручио је интернационалац са Коморских острва.

Редове лидера на табели након првог дела шампионата појачао је и доскорашњи леви бек Спартака, Стефан Хајдин.

"Пет прелепих година провео сам у Омладинској школи Црвене звезде, сан ми је од малена био да играм за наш највећи клуб. Сећам се када сам 2003. године дошао први пут на Маракану, моји родитељи су инсистирали да дођем баш у овај клуб и да покушам да се докажем на познатој шљаци код кавеза. Мој таленат је препознао Тома Милићевић, пружио ми је велику шансу и њему се много захваљујем јер без њега сигурно не би данас све било овако како јесте. После тих пет година отишао сам на разне стране, тренирали су ме различити тренери, али дошао је дан када сам се вратио тамо где је требало да будем и где припрадам. Искористио бих прилику да се захвалим људима из Спартака, председнику, стручном штабу као и свим играчима са којима сам имао одличну сарадњу", рекао је Хајдин.  

број коментара 0 пошаљи коментар