Сикимић потписао за Вождовац

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић потписао је једногодишњи уговор са Вождовцем, саопштено је из београдског клуба. Искусни 36-годишњи нападач враћа се у српски фудбал из Казахстана где је претходних годину и по наступао за Атирау.

"У Вождовцу сам први пут играо 2015. године када сам се вратио са Тајланда и утисак је тада, као и сада да клуб константно напредује у сваком смислу. У тиму је и даље пар момака који су играли са мном када сам први пут дошао, тако да сам се и сада јако брзо адаптирао. Вождовац је једноставно таква средина, да се играч осећа пријатно.", рекао је Сикимић.

Сикимић је пре две године одличним играма и головима у дресу Вождовца привукао пажњу Црвене Звезде, која је била одлучна у томе да доведе искусног центарфора, и у томе успела. Kао неко ко је променио доста клубова у Србији, Сикимић може да направи паралелу између Вождовца и осталих клубова.

„Вождовац је клуб који се издваја од осталих, стабилан је клуб и последњих година направио је неке одличне трансфере што је доказ да се у клубу добро ради. Могло би се рећи да је Вождовац клуб који се издваја и организациони и инфраструктурно и да спада у сам врх српског фудбала." истакао је Сикимић на клупском сајту.

број коментара 0 Пошаљи коментар