Зидан: Повратак Роналда? То тренутно није тема...

Нови-стари тренер мадридског Реала Зинедин Зидан рекао је да није консултован око политике трансфера пре поврака у Шпанију и навео је да не жели да расправља о будућности Португалца Кристијана Роналда.

Повратком Француза на место првог тренера мадридског великана кренуле су спекулације да би у клуб могао да се врати и нападач Јувентуса Кристијано Роналдо, који је прошлог лета из Реала прешао у редове италијанског шампиона у трансферу вредном 100 милона евра.

"Политика трансфера није била на дневном реду. Усресређени смо на завршетак сезоне. Имамо још 11 утакмица, па ћемо после тога да се фокусирамо на следећу сезону", рекао је Зидан, преноси "Марка".

Француски тренер је истако је да су сви свесни оног шта је Роналдо урадио за "краљевски клуб", али да се о његовом повраtку на "Сантјаго Бенабеу" не размишља.

"Сви смо свесни онога што је Кристијано Роналдо учинио за историју овог клуба, колико је био важан и колики је утицај имао, али сад ми његов повратак није на памети", рекао је Зидан.

Зидан се после 10 месеци од одласка из Мадрида вратио на клупу Реала, а на том месту је заменио Сантјага Соларија. Француз је са краљевским клубом потписао уговор до 2022. године.

број коментара 0 Пошаљи коментар