Вучелић: Криза резултата, играчи су одговорни

Председник Партизана Милорад Вучелић говорио о оставкама Зорана Мирковића и Ивице Илиева, о стању у клубу и смањењу дугова.

Вучелић је након седнице Управног одбора саопштио новинарима да је оставка Бате Мирковића прихваћена, иако сматра да је тренер требало да остане.

"Прихваћене су оставке Бате Мирковића и Ивице Илиева. Са Батом сам јуче причао, одајемо му признање, мислимо да је његова одлука погрешна и да је требало да остане. Уважавамо његову одлуку и образложење. Одлучили смо да Лазетић води екипу у наредне две утакмице", рекао је Вучелић.

Он је навео и да је прихваћена оставка Илиева.

"И његова одлука је прихваћена уз велико жаљење. Одали смо му признање у освајању дупле круне и свему оном што је урадио за клуб", рекао је Вучелић.

"Нисмо разговарали о кандидатима за новог тренера. Ни незванично ни званично нисмо разговарали ни са ким, нити ћу разговарати пре паузе и недеље", рекао је Вучелић.

Председник црно-белих се осврнуо на, како је рекао, "лажи које колају медијима" - да се у Партизану штрајкује и да не испаћују плате.

"Хоћу да обавестим јавност да су свим играчима исплаћене плате. У клубу не влада хаос. То је чиста лаж и измишљотина. Партизан има кризу резултата, која је евидентна и која нас боли. Тако се наместило, кривци за то су фудбалери, заправо то је њихова одговорност. Мислим да имамо добар тим. Замислите какав бих ја био председник ако бих пред наредне две утакмице рекао да имамо лош тим", оценио је Вучелић.

Он је додао да су данас са поносом закључили да се Управни одбор није мешао у спортска питања.

"УО и његов председник се ниједног тренутка нису мешали у састав тима, нису довели ниједног играча без знања тренера и стручног штаба. Имамо горућа питања која морамо да решимо, као што је Уефа мониторинг који нас чека крајем марта... Дуг клуба је мањи од 22 милиона евра", закључио је Вучелић.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 12. мар 2019, 20:59) - anonymousGROBAR [нерегистровани]

I BUDALI JASNO...

DUG od 22 miliona evra sve govori,Sto se tice tima i tu je sve jasno.Dovodjene nekvalitetnih igraca samo radi DOVODJENJA gde se neko OKORISTIO sve govor.Tako je bilo i u C.Zvezdi dok su bili Piksi,Prosinecki i drustvo trgovaca.

(уторак, 12. мар 2019, 20:53) - Bozidar [нерегистровани]

Nije normalno

Poznato je da riba smrdi od glave. Što znači , kompletna uprava na čelu sa Vučelićem morala je podneti neopozivu ostavku!!!

(уторак, 12. мар 2019, 20:52) - anonymous [нерегистровани]

Kriza

Vucelic:"Partizan ima krizu rezultata"? Ne, rezultati pokazuju krizu Partizana!!! Da li novine "izmisljau i lazu", pokazace se vrlo skoro.