Лазетић: Рецепт за победу против Спартака - игра из Крушевца

Вршилац дужности првог тренера фудбалера Партизана Жарко Лазетић рекао је да његов тим очекује тежак меч у 27. колу Суперлиге против Спартака из Суботице. Меч између Партизана и Спартака игра се у суботу од 15 сати на стадиону у Хумскоj.

"После турбулентног периода улазимо у један мирнији. После два лоша резултата (порази од Радничког и Вождовца и одлазак тренера Зорана Мирковића, прим. аут) победом у Крушевцу против Напретка у Купу вратили смо се на прави пут. Надам се да ћемо и сутра да наставимо у истом ритму", рекао је Лазетић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Он је истакао да његов тим очекује тежак меч, јер је колектив квалитет екипе Спартака.

"Екипа Спартака је у узлазној путањи. Компактна екипа, дуже време на окупу. Утакмица неће бити нимало лака, посебно јер долази само три дана после Купа.. Добро смо их анализирали, да смо још боље анализирали нашу игру. Ако изађемо са истим ставом као у Крушевцу, успећемо да дођемо до победе", рекао је Лазетић.

Тренер црно-белих рекао је да ће једино Муса бити ван строја за сутрасњу утакмицу, а истакао је да му импонује и да је срећан што ће екипу Партизана водити пред домаћим навијацима.

"Импонује ми, срећан сам и задовољан због тога, али пре свега осећам велику одговорност да што боље спремим екипу и да покушамо да дођемо до победе", закључио је Лазетић.

Меч између Партизана и Спартака игра се у суботу од 15 сати на стадиону у Хумскоj.

број коментара 0 Пошаљи коментар