Преминуо Зоран Булатовић

Галерија радоваца сиромашнија је за Зорана Булатовића. Неизоставан члан „Несаломивих”, ветерана клуба са Бањице, преминуо је у 76. години.

Колашинац по рођењу, стасао и живот научио на београдским улицама, имао је снаге да остави дубок траг на фудбалској сцени. После школе ОФК Београда, носио је дрес краљевачке Слоге, да би најдубљу бразду "заорао" на Бањици.

Са Радом је четири године, седамдесетих година прошлог века, узастопно прескакао рангове и обележио први узлет тада фабричког клуба са све значајнијом улогом на мапи Југославије.

Остао је веран клубу и у постиграчким данима. Упоредо, обављао је послове у ГП „Рад", али ни на тренутак не заборављајући клуб. Походио је Бањицу, навијао за Рад, у улози секретара, члана управе, вође маркетинга...

Током свих година, ипак, остао је један од најмарљивијих чувара традиције клуба. Оснивач „Несаломивих", препознатљив припадницима свих генерација, омиљен и код много млађих. С препознатљивим шармом, увек спреман да изађе у сусрет, приповедајући о Радовој величини и препознатљивости на просторима некадашње СФРЈ и шире.

Зоран Булатовић биће сахрањен у понедељак, на Новом гробљу у 15 часова.

број коментара 0 Пошаљи коментар