Михајловић: Рома није била спремна за мене

Синиша Михајловић потврдио је да је био веома близу преласка у Рому, али клуб из престонице „није био спреман за њега".

„Истина је, били смо близу договора. Схватио сам, ипак, да нису били спремни за мене. Постало ми је јасно да бих сам водио битке, па сам наставио даље. То су ситуације у којима никада не можете да победите", рекао је Михајловић.

Навијачи „ђалоросија" нису били одушевљени што би српски тренер могао да седне на клупу њиховог клуба, понајвише јер је он већи траг у каријери оставио у Лацију.

„Лацио ме није звао. Тренер сам десет-дванаест година, дуго радим у Италији, али ме Лацио није контактирао. Звао ме је Јувентус пре пет година, потом и Наполи, али само, делује, ме Лацио не цени. То је разочаравајуће".

Михајловић је нагласио да не разуме оне који су га називали издајником због могућности да пређе у Рому.

„Ја не живим од ваздуха, ја сам професионални тренер. Радим посао, то је све. Рад у Роми би био сјајно искуство", закључио је Михајловић, који је, ипак, на крају остао у Болоњи, где је потписао нови уговор.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 10. јун 2019, 11:06) - anonymous [нерегистровани]

Stari Zvezdas

Sinisa mozes se vratiti u Zvezdu kada ode Milojevic, e bas si skroman pa nisi ti osnovao ni Lacijo a ni Romu, trebao si se dokazati kao trener da bi vodio velike Evropske Ekipe a ne samo tvojom pricom, ti se nameces kao prosle godine Milinkovic Savic koji je vredeo 150 mil a sada ne vredi ni par hilj Eura, Savet neces uspeti nikada u velikom klubu i ako to zarko zelis jer tamo se moze samo uspehom ili velikim parama a ti to nemas itd...