Матић преузео Нови Пазар, циљ повратак у врх

Фудбалери Новог Пазара почели су припреме за нову сезону у којој желе експресан повратак из Српске лиге у Прву лигу, а касније и у Суперлигу Србије.

Пазарци имају нову Управу, коју је подржао и министар Расим Љајић, а нови тренер је Славко Матић, некадашњи стратег Напретка, неколико словеначких и катарских клубова.

На почетку играче су поздравили и председник клуба Елведин Гицић, спортски директор Емир Бихорац, генерални секретар Фикрет Међедовић, чланови УО и Емир Мехмедовић, директор Спортског савеза Новог Пазара.

"Сада смо сви једна породица и имамо један заједнички циљ, да се експресно вратимо у врх српског фудбала. Многи желе да играју у овом клубу и будите поносни јер смо баш вас изабрали. Предводиће вас млад и амбициозан тренер, који је радио у иностранству и Суперлиги", истакао је Бихорац.

Нови тренер Матић, који је одбио понуду из Либана, рекао је да је срећан што је дошао у амбициозан клуб.

"За мене је сада Нови Пазар највећи клуб на свету и надам се да ће тако бити и за све вас. Ако сви тако поставимо стандарде и дајемо 100 посто себе, на тренинзима и утакмицама, сигурно ће доћи добри резултати. Управа нам је обезбедила одличне услове, ускоро ћемо и на припреме. Надам се и добром жребу. А посебно сам се одушевио када сам на поподневном тренингу видео најоданије навијаче, који су нас поздравили песмом. Много је важно када уз добар тим имате и велику подршку града и навијача", истакао је Матић.

Нови генерални секретар Фикрет Међедовић се такође обратио играчима.

"Сваки дан ћу бити свима на располагању. Обезбедили смо заиста добре услове, а на играчима је да одлично раде. Имаћемо доста пријатељских утакмица, пуно клубова жели да игра са нама", поручио је он.

број коментара 0 Пошаљи коментар