Тончев и нови Раднички: Ствараћемо тим као Звезда осамдесетих....

Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев изјавио је да од данас у клубу "почиње револуција" која има за циљ да се за годину и по или две створи најквалитетнији тим у Србији.

Нишлије са великим амбицијама улазе у нову сезону, у којој поново играју у Европи и јуришају на трофеје у домаћим оквирима.

"Све што се већ од данас буде радило у Радничком и на Чаиру биће у правом смислу речи револуција фудбала, не само нишког, већ и српског, а из простог разлога што смо одлучили да прекинемо сваки вид импровизације, каква је до сада често била и самим тим да као и највећи број реномираних клубова у Европи и свету и најбољи у нашој земљи радимо за будућост", изјавио је Тончев у разговору за "Спортски журнал", који је пренет и на званичном сајту клуба.

Он је додао да нема више рада од данас до сутра, већ на дуже и сигурније стазе. Нешто слично, како је то било крајем осамдесетих и почетком деведесетих година прошлог века на Маракани и у нашем најтрофејнијем клубу Црвеној звезди.

У плану је стварање базичне основе од 14 до 15 младих фудбалера, не старијих од 24 године, од којих ће се, уз искусније у тиму, одмах кренути у стварање једног полетног, моћног и озбиљног састава и који ће кроз годину и по до две бити најбољи и најквалитетнији у Србији", поручио је Тончев.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 07. јул 2019, 17:35) - anonymous [нерегистровани]

Ово је смешно

Видела жаба да поткивају коња , па и она дигла ногу.

(недеља, 07. јул 2019, 13:31) - Kablar [нерегистровани]

Snovi

Sanjati moze svako,za tako nesto potrebani su kvalitetni igraci,trener,strucni stab.Niko jos nije uspeo da sakupi 15 momaka i da stvori jak tim,puno sta mora da se poklopi.Lako je biti vizionar.

(недеља, 07. јул 2019, 13:01) - anonymous [нерегистровани]

Eh

Sta vredi kad je stadion pun samo kad dodju veciti, nislije slabo dodju gledati Radnicki