Атлетико казнио Гризмана, Барселона ћути

Мадридски Атлетико казнио је Антоана Гризмана са 200.000 евра, пошто се Француз није појавио на почетку припрема за нову сезону. Барселона још није платила обештећење за нападача, постоји могућност да сам откупи свој уговор.

Антоан Гризман већ месецима је на прагу потписа са Барселоном, али на том плану за сада нема новости. У међувремену, Атлетико је одлучио да покрене дисциплински поступак и казни играча са 200.000 евра зато што није дошао на "прозивку".

На крају завршене сезоне, Гризман је изјавио да напушта клуб. У медијима се појавила информација да се Француз још у марту договорио са Барселоном, али да се чекао 1. јул, када је његова откупна цена, према уговору, са 200 пала на 120 милиона евра.

Очекивало се да Барселона одмах уплати поменути новац и да Гризман буде промовисан као нови играч "Блаугране", али Каталонци су тражили од Атлетика да тај износ буде исплаћен на рате.

Атлетико је то глатко одбио и позвао играча да се одазове стручном штабу за почетак припрема. Како се то није догодило, клуб из Мадрида одлучио је да казни Гризмана.

Поједини медији преносе да је Гризман чак спреман сам да плати 120 милиона за своју слободу, чекајући да се Барселона смисли или сакупи новац за његово ангажовање.

У сваком случају, у наредним данима требало би да се разреши ово питање које је у почетку деловало сасвим једноставно.

број коментара 0 Пошаљи коментар