Тадић продужио уговор са Ајаксом, спрема му се и тренерска столица

Српски репрезентативац Душан Тадић, упркос бројним понудама са различитих страна света, одлучио је да продужи уговор са "копљаницима". Штавише, Тадић би и по завршетку играчке каријере требало да остане у Амстердаму, где би учио тренерски занат.

Душан Тадић био је најбољи играч славног Ајакса у недавно завршеној сезони. Управа амстердамског клуба стога је одлучила да понуди српском репрезентативцу потписивање новог уговора, што је он и прихватио.

Бројни клубови широм света желели су "српског маестра" у својим редовима. Најконкретнији су били Кинези, али и европски великани Бајерн и Милан. Ипак, Тадић је одлучио да остане у Амстердаму.

Тадић ће у Ајаксу сигурно остати у клубу до 2023. године, када ће напунити 35 година, а српски играч ће тада одлучити да ли ће наставити играчку каријеру или ће почети тренерску каријеру у једној од најбољих, ако не и најбољој фудбалској академији на свету.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 08. јул 2019, 21:21) - anonymous [нерегистровани]

@@?

Ako do sada niste naucili, a trebali ste, Dusan Tadic je javna licnost .Kod svih javnih licnosti u svetu zna se kolika im je plata. Prema tome ne mora da trcimo za loptom na poljancetu, ja sam svojim poslom veoma zadovoljan .

(понедељак, 08. јул 2019, 19:51) - anonymous [нерегистровани]

@?

A jelte, jel' on Vas pita kol'ko zaradjujete? Pa što niste umesto zaštite na radu trčali za loptom po poljancetu.

(понедељак, 08. јул 2019, 18:43) - anonymous [нерегистровани]

Kada si vec zasluzio

Prihvati.

(понедељак, 08. јул 2019, 18:42) - anonymous [нерегистровани]

?

Koliko ? ... Po sezoni za najboljeg ?