Мелег и Бојовић пред Флору: Биће тешко,али верујемо у пролаз

Фудбалери Радничког из Ниша Дејан Мелег и Милан Бојовић, пред утакмицу првог кола квалификација за Лигу Европе против естонске Флоре, истакли су да њихов тим очекује тежак дуел, али да се надају позитивном резултату.

Везни играч Дејан Мелег, који је из Црвене звезде дошао на позајмицу у Раднички, сматра да је његов тим индивидулно бољи од екипе Флоре.

"Сигурно да је ова прва наша утакмица најважнија у овој сезони. Екипа Флоре је већ у сезони одиграла неких 15-20 утакмица. Неће бити лако. Мислим да смо индивидуално боља екипа, али на терену је све то другачије. За нас је позитав резултат победа, али мислим да би најважније било да не примимо ниједан гол, али ако бисмо успели дамо један или више, мислим да би то било веома значајно. Реванш се игра на Чаиру, сви се надамо позитивном резултату у Естонији, после тога да људи у што већем броју дође да нас у првом колу. Ово је најважнија утакмица, не само за клуб већ и за град", рекао је Мелег.

Новајлија у екипи Милан Бојовић на мечу са Флором имаће прилику да дебитује у дресу Радничког.

"Пре неколико дана сам се прицкључио играчима. Нисам дуго био са њима, али сам свестан чињениче да је ова утакмица једна од најважнијих у сезони за екипу Радничког. Знамо шта нам је чини, свесни смо каква је Флора екипа. Не очекује нас лак посао. Напротив, мислим да ће бити тешка утакмица погово код њих. Синоћ смо их анализирали, видели смо њихове добре и лоше стране. Надам се да ћемо после прве утакмице остварити повољан резултат пред реванш у Нишу", рекао је Бојовић.

Бојовић је из лучанске Младости дошао на Чаир и нада се да ће и он ићи путем Нермина Хаскића, који је прошле сезоне био најбољи стрелац Суперлиге.

"Као што сви у Нишу знају, прво је голове давао Павков, па Хаскић. Надам се да ћу и ја наставити у том низу. Даћу све од себе. Гледаћу да Раднички профитира, неће у првом плану бити мој учинак. Наравно, потрудиће су да постигнем што више голова", закључио је Бојовић.

Меч између Флоре и Радничког игра се у среду од 18 сати у Талину.

број коментара 0 Пошаљи коментар