Доцић пред Банантс: Нема разлога да не буду пуне трибине

Капитен фудбалера Чукаричког Марко Доцић изјавио је да је екипа добро одрадила припреме и да се нада пуним трибинама на мечу првог кола квалификација за Лигу Европе, против јерменског Банантса.

"Први званични меч ће бити управо европски, дуел против Банантса биће врло захтеван. Гледали смо Банантс, радили анализу и мој први утисак је да су физички доминантни. Доста су квалитетни, али са друге стране гледаћемо да искористимо неке њихове слабије стране. Имају велики број странаца у екипи, сигурно су квалитетнији тим него што то наша јавност очекује", рекао је Доцић за клупски сајт.

Доцић је међу ретким играчима који имају искуства у европским мечевима, али капитен "Брђана" не мисли да је то хендикеп за његов тим.

"Неће бити проблема што екипа нема много искуства. Целе прошле сезоне се доста радило са њима, већ су навикли на сениорски фудбал. Уосталом, доста наших младих играча је и изнело сезону у којој смо изборили пласман у Европу. Млади фудбалери Цукарицког су врло талентовани, брзо хватају неке ствари", рекао је Доцић и додао да је велика предност Чукаричког то што се екипа није много промењена.

"Сваки тренер воли да има дуже време исту групу играча, нама је генерално окосница тима остала на окупу. Напустио нас је Мудрински, у првом мечу ћемо сигурно бити и без Овусуа. Опет, Тедић је увођен у причу још раније, сазрео је за озбиљније такмичење".

Дуел против клуба биће прилика да навијачи Чукарицког испуне трибине, пошто ће улаз на истоцну трибину бити бесплатан, а преузимање улазница вршиће се на благајнама стадиона на Бановом брду (среда од 12 до 20 сату и четвртак од 17 сати до почетка утакмице).

"Свако воли да игра пред пуним трибинама, нема разлога да на првом мецу у сезони против Банантса не буде пун стадион. Чукарицки је три године чекао европску утакмицу, а добро се сецам атмосфере на тим мечевима. Публици обећавамо свој максимум, у сваком погледу, и физичком и борбеном, у квалитету игре", рекао је Доцић, који се осврнуо и на то који би резултат био задовољавајући.

"Не бих сад да нагадам, али свака победа без примљеног гола била би прихватљива", закључио је Доцић.

Меч између Чукаричког и Банантса игра се у четвртак од 20 сати и 30 минута на Бановом брду.

број коментара 0 Пошаљи коментар