Симо Крунић: Биће нам тешко, реми добар резултат

Тренер фудбалера Радничког Симо Крунић изјавио је у Талину да очекује веома тешку утакмицу против Флоре и оценио да би реми био добар резултат јер следи реванш у Нишу. Меч је на програму у четвртак од 18.00 часова. Пренос је на нашем Другом програму, стрим на РТС Планети.

"Биће јако тешка утакмица, Флора је прва на табели, игра добро, за мене имају најбоље младе играче Естоније, добре странце... Одиграли су 19 утакмица, такмичарска су екипа, добро организовавна, што је свакако незгодно за нас", рекао је Крунић на конференцији за медије.

Према његовим речима, да би се остварио повољан резултат, екипа мора да пружи све од себе.

"Ми смо нова екипа, морамо да схватимо озбиљно утакмицу. Били бисмо задовољни и нерешеним резултатом. Наша предност је што се овде игра први меч, па у реваншу, ако нешто не буде добро, надокнадимо", истакао је Крунић и додао да зна тим, као и да неки играчи нису 100 одсто спремни, али свакако ће добити шансу.

Првотимац Нишлија Стефан Ђорђевић рекао је да екипи Флоре даје улогу благог фаворита у првом мечу, али да је сигуран у пролаз.

"Чека нас тешка утакмица, код њих све полази од искусног Васиљева, добро смо их анализирали и дајемо им улогу благо фаворита, пре свега јер су дуго заједно. Али, верујем да ћемо дати максимум и вратити се кући са повољним резултатом. Ово је само прво покувреме и уз дужно поштовање ривала, уверен сам да ћемо ми да прођемо даље", истакао је Ђорђевић.

Утакмица првог кола квалификација за Лигу Европе између Флоре и Радничког игра се у четвртак од 18 сати у Талину. Реванш је за седам дана у Нишу, а укупни победник у наредном колу иде на мегдан Ајнтрахту из Франкфурта. Директан пренос је на нашем Другом програму.

број коментара 0 Пошаљи коментар