Веселиновић о трансферу Тедића у Сити: Велика част за клуб

Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић рекао је да је за клуб са Бановог брда, али и за српски фудбал, велика част што је нападач Слободан Тедић завредео пажњу Манчестер Сити. Тедић ће од јануара постати играч "грађана", а до краја године остаће на Бановом брду.

"То је велика част за Чукарицки и за српски фудбал. Није лако из Чукарицког доћи до Манчестер Ситија. Одавно нисам имао прилику да радим са таквим младим играчима, а међу њима је и Тедић. Он је јуче је дошао са окупљања младе репрезентације, где је провео 10 дана и тражио је сам да јутрос одради тренинг", рекао је Веселиновић на конференцији за новинаре после потписивања новог уговора са клубом.

"Ја сам знао све о том трансферу и пред утакмицу са Пролетером сам га позвао да му честитам и да му кажем да сам поносан, а он је само рекао: "Шефе, најважније је да сутра победимо Пролетер". Мислим да је то заслуга Чукаричког и да је то пример како играчи треба да се васпитавају и да одрастају'', закључио је Веселиновић.

Чукарички је продужио сарадњу са шефом Првог тима Александром Веселиновићем, као и петорицом тренера у његовом стручном штабу, помоћником Душаном Ђорђевићем, тренером голмана Оливером Ковачевићем, тренерима Павлом Делибашићем и Зораном Рендулићем, као и кондиционим тренером Милованом Кнежевићем.

Са свима је сарадња продужена на четири године, што је јединствен случај у српском фудбалу. 

број коментара 0 Пошаљи коментар