Косановић: Почињемо да личимо на екипу каква желим да будемо

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић изјавио је да очекује тешку утакмицу против Напретка, али да верује да екипа може до три бода. Утакмица 12. кола Суперлиге између Радничког и Напретка игра се у суботу од 18 сати у Нишу.

"Отварамо серију од шест утакмица до следеће репрезентативне паузе и свака од њих биће изузетно битна. Ова прва против Напретка вероватно је и најтежа и најважнија у том низу, не само због бодова који би нам пуно значили, већ и због снаге противника и његових амбиција. Напредак има бољи тим него што то табела тренутно показује. Радили смо добро током паузе, почињемо да личимо на екипу каква желимо да будемо и мислим да смо спремни за овај меч. Против Напретка морамо да "трајемо" 90 минута и да искористимо сваку ситуацију која може да нас одведе ка циљу", изјавио је Косановић на конференцији за медије.

Он је прокоментарисао и ривалитет два клуба.

"Знам за тај локални ривалитет, још из времена када сам радио у Крушевцу. Ипак, тај ривалитет је више везан за навијаче два клуба, док су играчи углавном нови на обе стране и то никако не би смело да их оптерећује. Нама је овај меч јако битан и без обзира на име противника наш циљ су три бода која ће нас ставити у добру позицију у првенству", поручио је Косановић.

Утакмица 12. кола Суперлиге између Радничког и Напретка игра се у суботу од 18 сати у Нишу.

број коментара 0 Пошаљи коментар