Расуло у Наполију, играчи ангажовали обезбеђење

Ситуација у фудбалском клубу Наполи не престаје да буде напета, пошто се играчи италијанског клуба након сукоба са председником Аурелиом Де Лаурентисом налазе у страху од напада навијача, због чега су појединци ангажовали лично обезбеђење, преносе италијански медији.

Ужарена атмосфера створена је након што су фудбалери Наполија одбили наредбу председника клуба да остану у карантину након лоших резултата.

На мети вандала ове недеље били су Пјотр Зјелински и Алан. Бразилцу су навијачи упали у дом, викали и оштетили инвентар.

Због тога је, како пише Коријере дело Спорт, Калиду Кулибали запослио телохранитеље како би чували породицу и њега све време.

Жена Лоренца Инсињеа, који је под ударом да му се одузме капитенска трака јер је такође био један од предводника у сукобу са Де Лаурентисом, напустила је град због новонастале ситуације.

Тотални хаос влада у клубу из Напуља и неће се скоро смирити јер је Де Лаурентис спремио казну за играче одузимањем 25 одсто од плате.

У целу причу уплетени су навијачи Наполија, познати и по томе што су већ неколико пута пљачкали "своје" фудбалере попут Единсона Каванија, Марека Хамшика, Езекијела Лавеција, Аркадијуша Милика...

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 12. нов 2019, 15:05) - глас разума [нерегистровани]

Донекле разумљиво

Ко год има толико висока примања, морао би осећати макар трунку сопствене одговорности кад се постижу лоши резултати. Врхунац те богаташке размажености јесте одбијање послушности и у овом случају боравка у карантину... То је као да одете на посао и одбијате да извршавате ваше радне задатке... ту се зна шта би следило, моментални отказ. Зашто би то код ових са астрономским платама било другачије? Само по џепу, а терорисање навијача је нешто са чиме се не могу никад сложити. Клуб мора имати право да реагује и да заштити своје интересе, а не да то ради преко бесних навијача, то је више контрапродуктивно. Само их треба казнити по џепу, то увек даје најбоље резултате!

(уторак, 12. нов 2019, 12:58) - anonymous [нерегистровани]

A nasi

Ispada da su ovi nasi navijaci suvo zlato. hehe