Алимпијевић: Одиграли смо чврсто против најчвршћих у Евролиги

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић, након победе над Жалгирисем изјавио је да су његови изабраници "показали карактер и одиграли можда и најбољи меч ове сезоне".

"Одиграли смо можда најбољу партију у сезони. Играли смо веома чврсто, против једне од најчвршћих екипа у Евролиги. Концентрисали смо се на ситнице и упалило је. Након треће четвртине, рекао сам момцима ‘играјте као тим, као породица‘ и заиста јесу изгледали тако", изјавио је Алимпијевић након меча.

"Ова победа је можда и већа јер смо играли без Добрића и са ровитим Фелдином. Похвала за појединце, али ово је тимска победа", додао је он. 

Најбољи стрелац Црвене звезде на мечу Тејлор Рочести изјавио је да је његова добра партија плод тимске игре.

"Веома сам срећан због победе, атмосфера је била веома узбудљива, ова дворана је једно од најбољих места за игру и веома смо захвални навијачима. Успели смо да заједно превазиђемо све и забележимо веома битну тимску победу. Све што било ко од нас успе индивидуално је плод тимске игре. Наставићемо да се боримо и да играмо наш стил игре. Промашили смо неколико шутева у првом полувремену, али надокнадили то у другом. Давидовац је ушао са клупе и унео живост и велики допринос, али као што сам рекао, ово је тимска победа", рекао је Рочести. 

број коментара 0 пошаљи коментар