Убедљиве победе кошаркаша Партизана и Меге

Кошаркаши Партизана савладали су Динамик са 96:58 у мечу трећег кола Групе Б Суперлиге Србије. Мега је као гост савладала Слободу са 105:80. Нови Пазар је био бољи од Тамиша са 92:84.

Кошаркаши Партизана реаговали су после лоше игре у другом колу против Тамиша и одличном игром надиграли Динамик. Црно-бели су тако стигли до максималног учинка, три победе из три кола.

Већ после првог периода црно-бели су имали 12 поена разлике. Предност је константно расла и на полувремену је износила плус 21. Већ тада је било јасно да је тим који са клупе предводи Тринкијери максимално мотивисано ушао у меч и да победа ни у једном тренутку није долазила у питање.

Партизан је само повећавао предност до коначних 96:58. Црно-беле је до победе предводио Никола Јанковић са 16 поена, Урош Трифуновић је постигао 14, а Ђорђе Гагић 12. У тиму Динамика Ђоко Шалић и Душан Беслаћ су постигли по 10 поена.

Мега је у предходном колу некако преживела дуел са Новим Пазаром, а у овом колу је забележила убедљиву победи проитв Слободе. Тим Дејана Милојевића је забележио и другу победу.

Најефикаснији у тиму Меге био је Никола Мишковић са 20 поена, њега је пратио Гога Битатзе са 18, Док је Адам Мокока постигао 15. У пораженом тиму Вук Ђорђевић је забележио 18 поена, Димитрије Николић је постигао 15, а Петар Марић 13.

Нови Пазар је на свом терену савладао Тамиш резултатом 92:84.

Табела: Партизан 3/0, Мега 2/1, Нови Пазар 1/2, Слобода 1/2, Тамиш 1/2, Динамик 1/2

Парови четвртог кола:
Нови Пазар - Партизан
Динамик - Мега
Тамиш - Слобода

број коментара 0 Пошаљи коментар