Дебакл Филаделфије, Торонто води

Кошаркаши Торонто репторса савладали су на свом паркету екипу Филаделфије севентисиксерса са убедљивих 125:89 у петом мечу полуфинала Источне конференције. Бобан Марјановић постигао је шест поена за исто толико минута проведених на паркету. Торонто води у серији са 3:2 и у ноћи између четвртка и петка имаће меч лопту за пласман у финале Истока.

Веома занимљива серија у полуфиналу Источне конференције игра се између Торонта и Филаделфије, а веома битну победу у петом мечу на убедљив начин уписала је екипа из Канаде на свом паркету.

Неизвестан меч гледан је само у првој четвртини, након које је Торонто имао поен предности.

Филаделфија се добро држала у тим моментима, али се игра Севентисиксерса потпуно распала већ у другој четвртини, коју је Торонто у своју корист добио са 20 поена, након чега није било повратка и одговора Филе. 

Тим из Канаде до треће победе предводили су Паскал Сијакам и Кавај Ленард са 25 и 21 поеном, а помоћ су имали у Лаурију који је додао 19, као и Грину који је постигао 17 поена.

У редовима Филаделфије најзапаженији су били Џими Батлер са 22 и Тобајас Херис са 15 поена. 

Српски центар Бобан Марјановић провео је на паркету шест минута и постигао исто толико поена, уз два скока.

Торонто након пет одиграних утакмица са Филаделфијом води са 3:2 у полуфиналу Источне конференције, а прву меч лопту за пласман у финале Истока имаће у ноћи између четвртка и петка. 

број коментара 0 Пошаљи коментар