Тео и Богдан у "Кући кошарке"

Репрезентативци Србије, капитен Милош Теодосић и Богдан Богдановић, неформално су посетили "Кућу кошарке" на позив председника КСС Предрага Даниловића.

Теодосић и Богдановић провели су скоро сат времена у разговору са председником КСС Предрагом Даниловићем и потпредседником Дејаном Томашевићем.

"Дошли смо да се јавимо да смо стигли, да се ‘упишемо' први. Да направимо неки план за лето...", рекли су уз осмех српски кошаркаши, који су се осврнули на учешће Николе Јокића и Бобана Марјановића у плеј-офу НБА лиге.

Главна тема била је учешће репрезентације на Светском првенству у Кини, које је на програму овог лета.

"Нови изазов за нас свакако, надамо се добром резултату... Имамо доста искуства, не треба стварати неки додатни притисак, већ га имамо... Треба да одемо у Кину у што јачем саставу", рекао је Богдановић.

Слично је констатовао и капитен Теодосић.

"Имамо добру екипу, наравно у случају да се сви одазовемо и да будемо здрави. Имамо перспективан и квалитетан тим и отвара нам се велика шанса да направимо успех", сматра капитен репрезентације.

Очекује се да национални тимови у Кини наступе у најјачим саставима.

"Светско првенство ће бити изузетно квалитетно такмичење, ни једног тренутка не мислим да треба да обећавамо медаљу. Ићи ћемо у Кину да играмо најбољу могућу кошарку, да дамо све од себе, а сигуран сам да, ако будемо играли на тај начин, резултат неће изостати", рекао је Теодосић.

Светско првенство у Кини игра се од 31. августа до 15. септембра, а Србија се у првом делу шампионата такмичи у групи са селекцијама Анголе, Италије и Филипина.

број коментара 0 Пошаљи коментар