Томић: Мега без притиска; Милојевић: Звезда фаворит

Тренери кошаркаша Црвене звезде Милан Томић и Мега Бемакса Дејан Милојевић, пред почетак полуфиналне серије Суперлиге, сложили су се да је Звезда фаворит. Прва утакмица полуфинала Црвена звезда - Мега игра се у недељу од 19 сати у хали "Александар Николић" у Београду.

"Први део такмичења смо одиграли добро, али сада нас очекују мечеви с Мегом, у којима нема простора за грешке. Ривал у добром ритму улази у полуфинале и има младу екипу која је скупљала искуство играјући АБА лигу, уз то је јачи и за Битадзеа који се вратио из Будућности. Екипа Меге нема притисак пред ове мечеве и сигурно ће играти растерећено и агресивно", рекао је Томић за клубски сајт.

Томић додаје да се циљ Звезде зна, и да зато мора да буде на највишем нивоу, без падова концетрације.

"Очекујем да ће и наши навијачи да дођу у великом броју и учине халу 'Александар Николић' домаћим тереном који доноси предност. Зато их позивам да дођу и пруже нам подршку у овој утакмици", рекао је Томић.

Његов колега Дејан Милојевић верује да његов тим може да пружи добру партију.

"Гостујемо Црвеној звезди која је апсолутни фаворит у овој полуфиналној серији. Када је противник квалитетнији од нас, као што је то у овом случају екипа Звезде, морамо пре свега енергетски да одговоримо на прави начин, уз агресивну игру у одбрани. Добро смо тимски изгледали у последњим утакмицама и уколико наставимо тако, верујем да ћемо пружити добру игру против Црвене звезде, а за шта ће то бити довољно на крају, видећемо", закључио је Милојевић.

Прва утакмица полуфинала Црвена звезда - Мега игра се у недељу од 19 сати у хали "Александар Николић" у Београду.

број коментара 0 Пошаљи коментар