Тринкијери: У Железнику нас чека тежи и другачији меч

Тренер Партизана Андреа Тринкијери после победе против ФМП-а 93:75 у првој утакмици полуфинала плеј-офа, рекао је да његов тим у другој утакмици у Железнику очекује другачији и тежи меч.

"После десет утакмица у Суперлиги и само две тешке утакмице, циљ је био да се екипа упише, стави име и презиме у серију плеј-офа. Играли смо чврсто 36 минута. Пеглали смо у одбрани, борили се. Лопта је ишла десно, лево. Неки пут смо погађали, много пута нисмо. Имали смо 23 асистенције, могли смо и 30 без проблема. Било је много зицера. Сад је 1:0, очекујем комплетно другачију утакмицу, још тежу и идемо даље", рекао је Тринкијери на конференцији за медије.

Меч је обележила и повреда Радета Загорца, који је повредио колено у дуелу са Марком Јеремићем.

"Не знам. Био је у пуном спринту и фантастично је отворио утакмицу. Данас је моја екипа одговорила. Баш ми је жао, не могу уопште да уживам, мислим на Загорца. Он нема среће. Чекамо, видећемо", закључио је Тринкијери.

С друге стране, тренер ФМП-а Владимир Јовановић није био незадовољан издањем свог тима.

"У овом саставу нисмо могли да пружимо бољи отпор. Разлика у офанзивним скоковима је огромна, иако смо ми до сада били ти који су имали више скокова од противника. Други разлог је скраћена ротација, нисмо имали високих играча за ову утакмицу. Није то било добро и нисмо били расположени за шут. Пробаћемо да мало анализирамо и да се припремимо за другу утакмицу да будемо бољи", рекао је Јовановић.

Следећи меч игра се у среду од 19 сати у хали у Железнику.

број коментара 0 Пошаљи коментар