Он је најплаћенији махач пешкиром на свету

Заправо, у питању је амерички кошаркаш Мајк Џејмс, који и поред тога што има гарантовани уговор за наредну сезону вредан 1,8 милиона долара није у плановима новог тренера славне Олимпије Етореа Месине, али који исто тако нема намеру да напусти Милано.

Наиме, тако је амерички комбо-бек између осталог на Твитеру прокоменатрисао ситуацију у којој се нашао након одлуке Месине да не рачуна на њега у новој сезони.

На један од коментара, који је сугерисао да ће бити најплаћенији кошаркаш на свету по минутима које ће провести на терену, Џејмс је одговорио:

"Моја статистика биће 102 аплауза, 17 махања пешкиром и три прескакња рекламних паноа поред клупе", са очигледном дозом ироније и огорчења написао је Џејмс.

А све то проузроковала је одлука новог тренера Олимпије Етореа Месине, који је у саопштењу путем клупског сајта најавио да за Џејмса неће бити простора у новој сезони и новом систему, непосредно пошто је довео дугогодишњег НБА играча Шелвина Мека. 

"Након потписивања Шелвина Мека и додатка који смо планирали на истој позицији, лично сам обавестио Мајка Џејмса да у нашем техничком пројекту нема расположивог времена за његово играње у следећој сезони, као и о разлозима који су били мотив за ову одлуку. Генерални менаџер Христос Ставропоулос већ ради са представницима играча на споразуму који би могао бити задовољавајући за обе стране", стоји у саопштењу.

Међутим, последњи твит који је Џејмс синоћ окачио и који је "пиновао" тј. истакао на свом профилу има апсолутно јасну поруку о његовом ставу и целом случају: "Нема попуста на моје услуге!!!". 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 29. јул 2019, 11:54) - anonymous [нерегистровани]

Mudar , pametan i inteligentann.., ???

To je ono sto moderni naucnici zovu SPOSOBNOST....
Djecko je toliko pametan i mudar da je u stanju ,,
Sam ...
Odmahati cijelom svijetu..
Kad bude kad zatreba.....