Марјановић о Дончићу: Он је звер

Бобан Марјановић одушевљен је наступима Луке Дончића од почетка сезоне. Словеначки репрезентативац доминира у НБА и уз Леброна Џејмса је прва фигура најјаче лиге света.

Дончић је поново био најзаслужнији за победу свог Даласа, овога пута над Кливлендом са 131:111, забележивши други узастопни трипл-дабл.

Лука је на паркету провео 34 минута и за то време уписао 29 поена (9-17 из игре, 5-10 за три, 6-6 слободна бацања), 14 скокова и 15 асистенција.

"Лука је невероватан. Погледајте статистику, не можете рећи ништа друго – само погледајте ту статистику. Он је звер", рекао је одушевљени Марјановић.

Тренер Меверикса Рик Карлајл није желео да умањи учинак других играча.

"Лука је играо веома добро, без дилеме. Био је одличан у свим сегментима. Мислим да смо, од почетка до краја, одрадили доста добрих ствари. Тим Хардавеј је вероватно био наш кључни човек са клубе. У једном тренутку је покренуо тим и омогућио Кристапсу Порзингису неколико лаких шутева", навео је Карлајл.

Предводник Кавалирса Кевин Лав могао је само да честита Дончићу.

"Он је мађионичар са лоптом, а са том грађом, тешко га је зауставити. Не могу рећи довољно добрих ствари о њему. Неверовано, прошле године је био импресиван, али ове је подигао игру на потпуно нови ниво", у даху је говорио Лав.

број коментара 0 Пошаљи коментар